Elke gewenste vorm of functie

bij ons kun je alle kanten op

Modulair opgebouwd
flexibel aan te passen
Super eenvoudig
iedereen kan het beheren
Gratis support
voor als je er even niet uit komt

Wat is CMS?

CMS staat voor Content Management System; het beheersysteem voor de inhoud van je website.

Zonder technische kennis en zonder het ontwerp van je website aan te passen kun je met een gerust hart de inhoud (content) van je website aanpassen. Denk aan teksten, afbeeldingen en logo's.
Maar ook bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwsitems, het aanpassen van het smoelenboek of je bedrijfsgegevens: het is allemaal zelf uit te voeren zonder iets uit te besteden.

Boks Webdesign werkt met het eigen CMS ControlBoks.

ControlBoks is een volledig door ons ontwikkeld beheersysteem voor websites waarmee we technisch correcte, veilige en zeer snelle websites kunnen bouwen. Bovendien zijn alle websites in de basis al voorbereid om beter te scoren in Google. En uiteraard leveren wij al jaren alleen websites die geschikt zijn voor elke browser en op elk apparaat correct werken.

Omdat we dit systeem van de grond af opgebouwd hebben, kennen we het door en door en heeft het voor ons geen verrassingen meer. Aanpassingen kunnen we snel doorvoeren en we zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. We gebruiken nauwelijks code of script van derden om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van ontwikkelingen van anderen. Daardoor geeft ControlBoks op technisch vlak veel zekerheid en stabiliteit. We zijn er trots op dat we kunnen melden dat ons CMS al jaren nagenoeg bugfree draait onder honderden websites en dat we nog nooit zijn gehackt!

Controlboks is modulair opgebouwd waardoor je website makkelijk uit te breiden is met extra functies. En wij zorgen er voor dat je in het beheersysteem alleen de gekozen opties ziet en kunt wijzigen. Geen overbodige of onduidelijke knoppen dus. Hieronder hebben we de meeste gebuikte modules binnen ControlBoks op een rijtje gezet.

Beheer je website met ControlBoks

Houd je website 24 uur per dag zelf bij, waar je ook maar bent. De enige voorwaarde is een internetverbinding. Je bent dus altijd en overal zelf baas over de volledige inhoud van jouw website! Het systeem dat Boks Webdesign hiervoor gebruikt is zeer gebruiksvriendelijk en je hebt geen enkele technische kennis nodig om een prachtige website te hebben en beheren. Het systeem is volledig Nederlandstalig en door de modulaire opbouw kies je zelf welke opties je wilt. Alleen deze opties zijn zichtbaar en aan te passen. Zo krijg je geen knoppen of functies waar je toch niets mee doet.

Hieronder hebben we de meest gebruikte kenmerken en functionaliteiten van ControlBoks op een rijtje gezet.

Onbeperkt aantal pagina's en menu items
Maak onbeperkt pagina's en menu items aan op je website.  Alle informatie kun je, naar eigen indeling, kwijt en op die manier delen met je bezoekers.

Fotoalbum
Standaard wordt elke website door Boks Webdesign geleverd met een module voor fotoalbums. Je kunt meerdere albums aanmaken, deze zijn bijvoorbeeld te gebruiken om afbeeldingen van het pand te laten zien, maar ook voor het tonen van projecten of producten. Bij de meeste ontwerpen is het zelfs mogelijk om een een fotoalbum te tonen op een tekstpagina.

Nieuwsmodule
Met de nieuwsmodule plaats je eenvoudig een nieuwsitem met tekst en foto's. Op de overzichtspagina bouw je een archief op van alle gepubliceerde nieuwsberichten. Als je wilt, plaatsen we op de homepage ook een blokje met daarin de laatste nieuwsitems. Hoe dit segment getoond wordt verschilt per ontwerp.

Contactpagina
Op deze pagina kunnen bezoekers contact met je opnemen. Je NAW-gegevens zijn duidelijk zichtbaar, net als een contactformulier en een kaartje in Google Maps (deze is eventueel ook uit te schakelen).

Fotoslider
De meeste ontwerpen van Boks Webdesign hebben bovenin de website een grote afbeelding. Met onze fotoslider kun je deze afbeelding aanpassen of zelfs gemakkelijk meerdere foto's laten rouleren. Dit beheer je snel en eenvoudig in het CMS. Daarnaast is het in bijna elk ontwerp ook mogelijk om een pakkende titel op de foto te plaatsen.

Agendafunctie
Als je vaak activiteiten hebt die je op de website wilt laten zien, kies dan voor de agendafunctie. Van ieder agenda-item kun je een locatie, datum, tijdstip, extra informatie en afbeelding toevoegen. Alle activiteiten worden netjes getoond op volgorde van datum.

Projecten
Zowel van lopende of afgeronde projecten kun je een fraaie weergave geven, met daarbij foto's en informatie over het project.

Diensten
Een mooi vormgegeven overzicht van alle diensten en/of services die je aanbiedt. Vervolgens kun je doorklikken naar de dienst zelf voor een uitgebreidere beschrijving. Hierbij kun je ook meerdere afbeeldingen laten weergeven.

Smoelenboek
Laat je bezoekers zien met wie ze zaken doen. Dit is een mooie mogelijkheid om jezelf en het personeel voor te stellen.

Openingstijden
Vul de openingstijden per dag in en deze worden automatisch op de juiste manier en plaats getoond in jouw website. De tijden zijn eenvoudig aan te passen en daarmee altijd actueel. Belangrijke informatie als koopzondagen of wanneer je dicht bent i.v.m. vakantie etc. worden als opvallende opmerking toegevoegd onder de ingevulde openingstijden.

Reviews
Heb je tevreden klanten? Laat het zien! Het tonen van klantreviews helpt enorm verhogend voor het vertrouwen van je bezoekers. Met de reviewmodule van Boks Webdesign kun je reacties filteren en tonen op een speciale pagina. Je bepaalt dus zelf welke reviews worden weergegeven.

Veelgestelde vragen
Krijg je vaak dezelfde vragen over je bedrijf, product of dienst? Dan is deze module waarschijnlijk interessant voor jou. Een duidelijke opsomming van vragen en antwoorden, overzichtelijk op één pagina.

Catalogus
Heb je veel mooie producten die je wilt laten zien? De catalogusmodule van Boks Webdesign heeft veel mogelijkheden om producten goed te tonen met allerlei bijbehorende specificaties en afbeeldingen. Eigenlijk een soort webshop zonder de mogelijkheid voor bestellen en afrekenen.

Meertalig
Moet jouw website ook geschikt zijn voor buitenlandse bezoekers? Boks Webdesign heeft de mogelijkheid om je website weer te geven in verschillende talen. Bij ieder tekstblok op je website krijg je, per gekozen taal, de mogelijkheid om de vertaalde tekst toe te voegen. Let op: je dient zelf de teksten aan te passen, het is geen vertaalfunctie. Wist je dat wij tegen meerprijs je teksten kunnen vertalen? 

Koppeling met social media
Je geeft in het beheergedeelte van je website aan welke social media je gebruikt en wij zorgen voor de juiste verwijzing naar jouw pagina op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Perfect voor mobiel gebruik
Mobiel internetverkeer is niet meer weg te denken en wij willen dat al onze klanten profiteren van onze kennis. Uiteraard is iedere website van Boks Webdesign daarom geschikt voor optimaal gebruik op een smartphone of tablet.

Een veilig systeem
Websites van Boks Internet hebben een hoge mate van beveiliging. Jouw gegevens worden in een veilige omgeving bewaard en afgeschermd van ongewenste bezoekers. Bovendien zijn alle websites voorzien van een SSL-certificaat. Hiermee worden bijvoorbeeld ingevulde contactformulieren met persoonsgegevens versleuteld verzonden en wordt je site als veilig aangemerkt in de browsers. Dit helpt ook voor een hogere score in Google.

Moderne techniek
Zonder je te willen vermoeien met details, durven wij gerust te stellen dat een website van Boks Webdesign gebouwd en onderhouden wordt volgens de modernste spelregels. Voor jou houdt dit in dat je niet ineens geconfronteerd zult worden met verouderde systemen of een website die het zomaar niet meer doet.

Hoe gaat het in zijn werk?
Stap 1
Na opdracht kiezen we samen een ontwerp, hierna bouwen we de website conform jouw huisstijl.
Stap 2
De content, teksten en foto's, worden door ons of jezelf toegevoegd en we plannen een instructie in.
Stap 3
Je website kan, na uitvoerig testen, online. Daarna staan we alle werkdagen voor je klaar bij vragen.

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272