Elke gewenste vorm of functie

bij ons kun je alle kanten op

Modulair opgebouwd
flexibel aan te passen
Super eenvoudig
iedereen kan het beheren
Gratis support
voor als je er even niet uit komt

Wat is CMS?

CMS staat voor Content Management System; het beheersysteem voor de inhoud van je website.

Zonder technische kennis en zonder het ontwerp van je website aan te passen kun je met een gerust hart de inhoud (content) van je website aanpassen. Denk aan teksten, afbeeldingen en logo's.
Maar ook bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwsitems, het aanpassen van het smoelenboek of je bedrijfsgegevens: het is allemaal zelf uit te voeren zonder iets uit te besteden.

Boks Webdesign werkt met het eigen CMS ControlBoks.

Dit is een, volledig in eigen beheer, ontwikkeld beheersysteem voor websites waarmee we technisch correcte, veilige en zeer snelle websites kunnen bouwen. Bovendien zijn alle websites in de basis al voorbereid voor betere zoekresultaten in Google. En uiteraard leveren wij al jaren websites die geschikt zijn voor elke browser en op elk apparaat correct werken.

Doordat wij dit systeem van de grond af opgebouwd hebben, kennen we het door en door en heeft het voor ons geen verrassingen. Aanpassingen kunnen we snel doorvoeren en we zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. We gebruiken nauwelijks code of script van derden om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van ontwikkelingen van anderen. Dit geeft ons op technisch vlak veel zekerheid en stabiliteit. We zijn er trots op te kunnen melden dat ons CMS al jaren nagenoeg bugfree draait onder honderden websites!

Controlboks is modulair opgebouwd waardoor je website makkelijk uit te breiden is met extra functies. En wij zorgen er voor dat je in het beheersysteem alleen de opties ziet en kunt wijzigen die je gekozen hebt. Geen overbodige of onduidelijke knoppen dus. Hieronder beschrijven wij de meeste gebuikte modules binnen Controlboks.

Beheer je website met Controlboks

Je kunt je website 24 uur per dag zelf bijhouden, waar je ook maar bent. De enige voorwaarde is een internetverbinding. Je bent dus altijd en overal zelf baas over de volledige inhoud van jouw website! Het systeem dat Boks Webdesign hiervoor gebruikt is zeer gebruiksvriendelijk en volledig Nederlandstalig. Je hebt geen enkele technische kennis nodig om een prachtige website te hebben en beheren. Door de modulaire opbouw maken wij alleen de opties zichtbaar en beschikbaar waar je voor kiest. Zodoende krijg je geen knoppen of functies waar je toch niets mee doet.
Hieronder beschrijven we de meest gebruikte kenmerken en functionaliteiten van ons CMS. 
 
Onbeperkt aantal pagina's en menu items.

Websites van Boks Webdesign kennen geen beperking in het aantal pagina's. Alle informatie kun je, naar eigen indeling, kwijt in de website en op die manier delen met je bezoekers.

Foto Album
Standaard wordt elke website door Boks Webdesign geleverd met een module voor foto-albums. Je kunt meerdere albums aanmaken. Deze kun je gebruiken om producten te tonen maar ook bijvoorbeeld projecten of afbeeldingen van het pand.
Bij de meeste ontwerpen is het zelfs mogelijk om een voorvertoning van een foto-album te tonen op een tekstpagina.

Nieuwsmodule
Met de nieuwsmodule plaats je eenvoudig een nieuwsitem, met tekst en foto. Vaak wordt dit gecombineerd met een blokje op de homepage waar we het laatste nieuwsitem laten zien. Hoe dit getoond wordt, kan per ontwerp verschillen.Op de overzichtspagina bouw je een archief op van nieuwsberichten.

Contactpagina
Een pagina met NAW gegevens, een contactformulier en een kaartje in Google Maps (deze is indien gewenst ook uit te schakelen).

Fotoslider
De meeste ontwerpen van Boks Webdesign kennen bovenin de website een grote afbeelding. De fotoslider zorgt ervoor dat je niet één maar meerdere foto's hier kunt laten rouleren. Ook dit kun je zelf beheren. In bijna elk ontwerp van Boks is het ook mogelijk om een tekst op de foto te plaatsen.

Agendafunctie
Als je vaak activiteiten hebt die je op de website wilt laten zien, kies dan voor de agendafunctie. Van ieder agenda-item kun je een locatie, datum, tijdstip, informatie en afbeelding toevoegen en deze worden in de website netjes getoond op volgorde van datum.

Projecten
Zowel van lopende of afgeronde projecten kun je een fraaie weergave geven, met daarbij foto's en informatie over het project

Diensten
Een mooi vormgegeven overzicht van alle diensten / services die je aanbiedt. Vervolgens kun je doorklikken naar de dienst zelf voor een uitgebreidere beschrijving.

Smoelenboek
Laat je bezoekers zien met wie ze zaken doen. Een mooie mogelijkheid om jezelf en het personeel voor te stellen.

Openingstijden
Vul per dag openingstijden in en deze worden automatisch op de juiste manier en plaats getoond in jouw website. Zeer eenvoudig te wijzigen en daarmee altijd actueel.

Reviews
Heb je tevreden klanten? Laat het zien! Het tonen van klantreviews werkt enorm verhogend voor het vertrouwen van jouw bezoekers. Met de reviewmodule van Boks Webdesign kun je reacties filteren en tonen op een speciale pagina.

Veel gestelde vragen
Krijg je vaak dezelfde vragen over je bedrijf, product of dienst? Dan is deze module waarschijnlijk interessant voor jou. Een mooie opsomming van vragen en antwoorden, overzichtelijk op één pagina.

Catalogus
Heb je veel mooie producten die je wilt laten zien? De catalogusmodule van Boks Webdesign kent veel mogelijkheden om producten goed te tonen met allerlei specificaties en afbeeldingen. Eigenlijk een soort webshop zonder de mogelijkheid om te bstellen en af te rekenen.

Meertaligheid
Wil je jouw website ook geschikt maken voor buitenlandse bezoekers? Boks Webdesign kent de mogelijkheid om met meerdere talen te werken. Bij ieder tekstblok op je website krijg je, per gekozen taal, de mogelijkheid om de vertaalde tekst toe te voegen. NB: je dient zelf de teksten aan te passen, het is geen vertaalfunctie.

Koppeling met Social Media
Je geeft in het beheer gedeelte van je website aan welke social media u gebruikt en wij zorgen voor de juiste verwijzing naar jouw pagina op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Perfect voor mobiel gebruik
Het mobiele internetverkeer is niet meer weg te denken en wij willen dat al onze klanten profiteren van onze kennis. Uiteraard is iedere website van Boks Webdesign daarom geschikt voor optimaal gebruik op een smartphone of tablet.

Een veilig systeem
Websites van Boks Internet kennen een hoge mate van beveiliging. Jouw gegevens worden in een veilige omgeving bewaard en afgeschermd van ongewenste bezoekers. Bovendien zijn alle websites voorzien van een SSL certificaat. Hiermee wordt alle informatie-uitwisseling versleuteld verzonden en wordt je site als veilig aangemerkt in de browsers. Ook voor de score in Google zal dit een positief effect hebben.

Moderne techniek
Zonder je te willen vermoeien met details, durven wij gerust te stellen dat een website van Boks Webdesign gebouwd en onderhouden wordt volgens de modernste spelregels. Voor jou houdt dit in dat je niet ineens geconfronteerd zult worden met verouderde systemen of een website die het zomaar niet meer doet.Hoe gaat het in zijn werk?
Stap 1
Na opdracht kiezen we samen een ontwerp, hierna bouwen we de website conform jouw huisstijl.
Stap 2
De content, teksten en foto's, worden door ons of jezelf toegevoegd en we plannen een instructie in.
Stap 3
Je website kan, na uitvoerig testen, online. Daarna staan we alle werkdagen voor je klaar bij vragen.

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272