Mail of app ons je teksten en foto's

En wij plaatsen ze op je website

Meer informatie

Met ons beheersysteem ControlBoks breng je gemakkelijk en eenvoudig wijzigingen aan op je website. Inloggen, tekst aanpassen en opslaan: klaar!

Kom je er niet altijd aan toe om de website bij te houden of heb je hier geen zin in? Dat kan, in dat geval kies je het aanvullende abonnement voor contentbeheer. 

website nodig?

Contentbeheer bij je website


Heb je geen tijd of zin om zelf content te plaatsen, dan kunnen wij dit voor je doen. Met onze aanvullende dienst voor contentbeheer plaatsen we onbeperkt informatie en bestanden op je website. Heb je een foto, tekst of logo dat geplaatst moet worden? Stuur het ons per mail en wij plaatsen het. Maar ook een nieuwsitem of een nieuw project kun je, rechtstreeks vanaf je werklocatie, naar ons mailen of appen en wij redden ons er verder mee. Inclusief de meegestuurde foto's.

Dit alles doen we voor een meerprijs van €9,50 per maand (excl. btw). Je mag dan onbeperkt content opsturen en wij plaatsen dit z.s.m. op je website: sowieso binnen 3 werkdagen, maar meestal nog veel sneller. Meer weten? Bel onze specialist of plan een afspraak.

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272