Uiteraard! Dat is het idee achter een CMS, content management system. Je bent zelf de beheerder over de content: de inhoud. Je hebt echter geen invloed op de techniek of de positie van bepaalde onderdelen van je website. En dat is maar goed ook; bij het ontwerp is hier al goed over nagedacht en je hoeft je alleen op de boodschap te richten.
Je hebt bij Boks Webdesign recht op 5 mailboxen met een maximum van 1000 MB per mailbox. Heb je behoefte aan meer mailboxen of meer ruimte? Geen probleem, meld het ons en wij zorgen voor een passende oplossing.
Voor € 10,- per maand kun je kiezen voor mailboxen met een onbeperkte grootte.
Er zijn vele mogelijkheden voor het instellen van de mail. Geef je wensen door bij de bestelling en onze medewerkers helpen je graag verder.
Wij willen je het liefst als trouwe klant houden. Maar als je het abonnement op wilt zeggen, doen we hier ook niet moeilijk over. Je kunt iedere maand opzeggen. Bij opzegging krijg je een verhuistoken om de hosting eventueel bij een ander onder te brengen. De gebruikte techniek mag echter niet mee verhuizen. Je dient dus wel zelf een ander CMS te (laten) installeren en bent ook zelf verantwoordelijk voor het kopiëren van de inhoud. Let op: Een maand na opzegging verwijderen wij je website; denk er dus om dat je tijdig de verhuizing afrondt en je content kopieert (indien nodig).
Wanneer je jaarfacturen van ons ontvangt, dan dien je 1 maand voor contracteinde op te zeggen.
Ja hoor, onze gratis overstapservice zorgt ervoor dat iedere domeinnaam geschikt is voor een website van Boks Webdesign. Zodra wij alle informatie ontvangen hebben, zetten we de verhuizing in werking.
Ja hoor, dit doen wij graag voor je. Kies dan voor de aanvullende dienst "Content Beheer". Hiermee kun je ons onbeperkt je wijzigingen sturen en wij zorgen ervoor dat deze in enkele werkdagen doorgevoerd zijn.
Zeker, onze tekstschrijvers verzorgen dit graag. Voor het schrijven van teksten betaal je eenmalig 65 euro per webpagina. Voor foto's maken wij gebruik van (rechtenvrije) stockfoto's. Hiervoor zal een vergoeding aan de fotograaf of tussenpersoon betaald moeten worden. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen foto. Dit zullen wij altijd in overleg met jou doen.
Als een website goed responsive gebouwd is, zal deze op ieder medium goed getoond worden. Zowel op uw desktop en laptop als op een tablet of smartphone, zorgt Boks Webdesign er voor dat uw website goed werkt. De schermgrootte heeft invloed op wat er allemaal getoond kan worden op een scherm. Bij het ontwerpen houden wij er rekening mee dat uw stijl consistent doorgevoerd wordt.
Om beter te scoren in zoekmachines is zeer specifieke kennis vereist en daarnaast zijn er vele factoren die jouw score beinvloeden. Met een snelle responsive website van Boks Webdesign, scoor je beter dan een niet responsive of verouderde website. Ons CMS systeem is volledig voorbereid op optimalisatie en bij de instructie leggen we je een aantal basisinstellingen uit.
Je bent zelf eigenaar van de domeinnaam en de inhoud van je website. De techniek, het ontwerp en het gebruikte CMS, zijn eigendom van Boks Webdesign en je hebt geen toegang tot de brongegevens hiervan.

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)