zelf iets maken is niet goedkoper

zo compleet en goedkoop is Boks

Lage kosten € 27,50 p/m
exclusief BTW
Geen investering
of opstartkosten of setupkosten
Vast all-in tarief
inclusief hosting en support

Echt goedkoop

Zoek jij een goedkope website? Maar wil je niet alles zelf doen? Dan bewijzen wij je graag dat een goede website echt niet duur hoeft te zijn.

Gewoon een vaste prijs per maand, zonder instapkosten of bijkomende kosten. En je hoeft er zelf bijna niets voor te doen. Dat maakt ons echt goedkoop!

Wil je een overzicht van al onze mogelijkheden en kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons aanbod aan. Super eenvoudig en direct in je mailbox!

ontvang ons aanbod

Goedkope website   

Ben je op zoek naar een goedkope website? Zoek niet verder en kies voor Boks Webdesign. Een zeer compleet aanbod tegen een vaste abonnementsprijs. Je hebt bij ons een goedkope website voor € 27,50 per maand. Niet meer, niet minder. En daar zit alles bij in. Advies, ontwerp, bouwen van de website, hosting, je eigen domeinnaam, e-mail en support. Als dat niet een goedkope website is, dan weten wij het ook niet meer.


De goedkoopste website

In alle eerlijkheid, er zijn goedkopere aanbieders op de markt. Dat lijkt tenminste zo want meestal moet je dan zelf nog heel veel doen en wordt je aan je lot overgelaten. Of je hebt niet je eigen domeinnaam. Of een beperking in het aantal pagina’s of functionaliteit. Of geen mailbox. Of toch een opstartbedrag. Of toch een jaarlijkse factuur voor de hosting. Of zelfs een combinatie van deze beperkingen en meerkosten. 
Vaak moet je dus alsnog bijna alles zelf doen en kun je ook nog niet eens alles met de website wat je zou willen. Dat kan dan goedkoop lijken maar voor een paar euro meer kan het ook echt goedkoop en nog veel beter. Bij Boks webdesign dus geen investering, geen opstartbedrag, geen setupkosten. Gewoon één vast bedrag in de maand voor je complete website. En bij ons krijg je niet een factuur per maand of jaar voor de hosting of voor je mail of domeinnaam. Dat zit er echt allemaal bij in. Tel al deze factoren mee en misschien bieden we hiermee wel de goedkoopste all-in website van Nederland.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek over de vele mogelijkheden. De snelste manier hiervoor is een telefonisch adviesgesprek. Plan het gesprek in op een tijdstip dat het jou goed past.
 

Eenvoudig in beheer

Vaak zeggen we: als je kunt inloggen, dan kun je een website van Boks beheren :) Het is echt eenvoudig en werkt precies zoals je zou verwachten. En daar laten we jou ook graag mee kennis maken.

We werken met een betrouwbaar en veilig CMS zodat je met een zeker gevoel je website online kunt houden.
Bij oplevering verwijderen we alle overbodige bagage wat resulteert in snelle websites. Bovendien heb je dan in de beheeromgeving geen knoppen die je niet gebruikt. Meer gemak kunnen we niet bieden volgens ons.
Je website is op ieder moment overigens weer uit te breiden met de diverse modules, zonder meerkosten.

Zeer veel mogelijkheden

Slechts 24,50 per maand
excl BTW
Onbeperkt aantal pagina's en menu-items. Inclusief hosting, je eigen domeinnaam en e-mail. Geen opstartkosten en maandelijks opzegbaar
We hebben veel modules voor het CMS waarmee we je website nog completer kunnen maken. Denk aan nieuws, reviews, projecten, medewerkers, veel gestelde vragen en nog veel meer...

Compleet

Bij Boks Webdesign beschikt iedere website over elke functionaliteit die we beschikbaar hebben. Dus geen beperkingen, indien gewenst kun je alle opties aanzetten. Dit kan zijn een eenvoudige fotoslider of een nieuwsmodule, maar ook een agendafunctie, portfolio, smoelenboek, foto-album en nog veel meer. In overleg met jou bepalen we welke functies we inschakelen voor jou goedkope website. Wat je niet gebruikt, zie je daardoor ook niet in je beheersysteem en dit geeft een overzichtelijk inlogportaal met alleen de opties die voor jou zijn ingesteld.


Ontwerp

Zelf hoef je niets aan het ontwerp te doen. Wij hebben eigen ontwerpers in dienst die regelmatig met nieuwe conceptontwerpen komen. Uit deze concepten kiezen we, samen met jou, de beste voor jouw website. Deze passen we vervolgens volledig aan naar je huisstijl en gewenste uitstraling. Zelfs bij een goedkope website van ons, hoef je dus zelf niets te doen met het ontwerp.

Zoek dus niet verder en kies voor een goedkope website van Boks Webdesign!

Hoe gaat het in zijn werk?
Stap 1
Na opdracht kiezen we samen een ontwerp, hierna bouwen we de website conform jouw huisstijl.
Stap 2
De content, teksten en foto's, worden door ons of jezelf toegevoegd en we plannen een instructie in.
Stap 3
Je website kan, na uitvoerig testen, online. Daarna staan we alle werkdagen voor je klaar bij vragen.

MEEST GEKOZEN

24,50 per maand
inclusief hosting, domeinnaam en mail, geen opstartkosten, maandelijks opzegbaar
Voor de meerderheid van de websites kunnen we prima uit de voeten met onze abonnementsvorm. Door de eerder ontwikkelde techniek en bewezen ontwerpen effectief samen te voegen, kunnen we snel en professioneel een website neerzetten. Uiteraard geheel in jouw huisttijl en de door jou gewenste functies.

ontvang ons aanbod

Maatwerk website

Soms is er toch net wat meer nodig. Een speciale functionaliteit, andere vormgeving, bijvoorbeeld heel specifiek afgestemd op bestaande huisstijlen.

Dan kiezen we voor maatwerk. Samen gaan we in gesprek over gewenste uitstralingen en functionaliteit. We inventariseren uw wensen en kijken naar de mogelijkheden. Als we het plaatje helder hebben, ontvangt u van ons een duidelijke offerte voor de website en maandelijkse kosten voor hosting en beheer naderhand.
Ook bij maatwerk werken we het liefst met een vastgestelde prijs. Dus ook hier geen verrassingen!

Bel, app of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Vanaf 1799 euro

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272