Iedereen verdient een goede website

hoe kunnen we jou helpen?

  • Advies bij ontwerp en indeling
  • Persoonlijk en bereikbaar support
  • Geen investering of opstartkosten
  • All-in abonnement voor € 24,50 per maand
  • Super eenvoudig zelf te beheren
  • Onbeperkt aantal pagina’s en menu items
Account Manager

Persoonlijk advies en contact

Wij zorgen dat je online vindbaar bent, zonder poespas

Geen internetcowboys, gewoon noordelijke nuchterheid. Je hebt een website nodig, die verdien je. Maar dan wel goed en zonder er veel geld aan uit te geven. 
Kies voor Boks Webdesign! We zorgen ervoor dat je een goede website krijgt die modern, snel en veilig is. Uiteraard geschikt voor mobiele apparatuur en super eenvoudig zelf te beheren. 
Ingewikkeld? Nee hoor, helemaal niet. Wij nemen je al het technische gepuzzel uit handen en maken je online goed vindbaar. Jij hoeft je alleen maar druk te maken om tekst en foto's... en zelfs dat hoeft niet eens.

Wil je weten of we jou ook verder kunnen helpen? Met een geheel vrijblijvend telefonisch adviesgesprek van maximaal 15 minuten kunnen we bepalen of wij voor jou van meerwaarde kunnen zijn. Vraag nu direct om meer informatie of vraag direct een adviesgesprek aan.

Onze werkwijze


Hoe werkt dat eigenlijk bij Boks Webdesign? Nou: heel simpel. Wij doen voor jou al het technische werk zodat jij je kunt concentreren op de inhoud. Je hebt geen enkele kennis nodig van hosting, programmeerwerk, modules, functionaliteiten enzovoort. Niet alleen de werking maar ook de beschikbaarheid van je website is onze verantwoording. 

Wij adviseren je bij de indeling van de website, de vorm en functie. We hebben al een flink aantal websites gemaakt, dus kunnen je goed adviseren. We geven je graag een duwtje in de goede richting met onze 15 jaar ervaring. En het mooie is... dit advies kost je helemaal niets .... 

Specialisten met ruim 15 jaar ervaring

Een goede website maak je niet alleen, daar heb je een team van specialisten voor nodig. Het moet aansluiten op je bedrijf, er goed uitzien en technisch goed werken in alle browsers. Maar zeker ook de motor achter je website moet goed meewerken. En dan... hoe krijg je bezoekers op je site? Daar komt online marketing om de hoek! Bij Boks Webdesign werken ervaren specialisten op het gebied van advies en ontwerp, technische en grafische realisatie maar ook support en marketing. Daarnaast kun je ook voor het schrijven van webteksten en fotografie bij ons terecht.

Jan Douwe

Jan Douwe

verkoop & support

Mathieu

Mathieu

techniek & functie

Afie

Afie

ontwerp & support

Peter

Peter

structuur & SEO

Bert

Bert

vorm & functie

Rien

Rien

ontwerp & social

Rienk

Rienk

design & animatie

 Iedereen verdient een goede website. En dat hoeft echt niet veel te kosten, dat blijkt wel bij Boks Webdesign. Goed en persoonlijk advies. En je bent zelf mooi van al dat technische gedoe af :)  

Floor Boerma

 Inmiddels heb ik mijn website's al enkele jaren bij Boks, met hun CMS kan ik het zelfs voor elkaar boksen om mijn website te beheren :)  

Jan Cooks 4 You

 Wat een gemak. Ik had mijn website ook zelf met Wordpress kunnen optuigen maar wat scheelt dit mij een tijd zeg... En helemaal geen zorgen meer over de techniek.  

Anja Dijkstra | InzichtIn

Goed om te weten

Website Wynkreft online

Ook de bedrijfsomdenkers van Wynkreft (windkracht op zijn Fries) kozen voor een professionele website van Boks Webdesign.
Deze beide senior...

lees verder
E-Mail instellen

Bij elke Boks website, zit ook een mailbox (of meerdere). Bij oplevering van de website ontvang je van ons een e-mail met allerlei gegevens, ook...

lees verder
Beveiliging website

Een goede website moet veilig zijn. En veiligheid kent meerdere facetten. Veilig tegen hackers en veilig tegen onderscheppen van informatie die...

lees verder
Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272