onze abonnementen zijn zeer volledig

inclusief hosting, domeinnaam en e-mail

Maatwerk

Soms vraagt een online applicatie meer dan gewone hosting. Bijvoorbeeld bij complexe portals of bij bijvoorbeeld grote webshops. Dan kunnen we voor jou een eigen VPS inrichten welke wij dan voor je gaan beheren. We hebben ruime ervaring op het gebied van serverbeheer voor het hosten van websites en online applicaties

Website nodig?

Hosting van je website

Iedere website moet ergens in het wereldwijde web geplaatst worden op een server en beheert worden zodat de website het blijft doen. Dit noemen we hosting. Bij Boks Webdesign is deze hosting bij het abonnements tarief al in begrepen. Wij hosten door ons gebouwde websites op onze eigen servers zodat wij beheer beter en sneller uit kunnen voeren. Ook zijn we er zeker van welke websites met welk type content op onze platvormen draaien. Hiermee kunnen we een hogere veiligheid garanderen. 

Naast de hosting moet ook iedere website een unieke naam hebben, de domeinnaam. Bij elke website krijg je van ons 1 gratis .nl domeinnaam. Deze registreren we op jouw naam en is dus ook echt jouw domeinnaam. Mocht je ooit willen stopppen bij Boks, dan kun je je domeinnaam mee verhuizen naar een volgende aanbieder.
Heb je al een domeinnaam en of hosting? Dan verhuizen we die het liefst naar onze servers waarvan wij tot in detail weten hoe het werkt.

Tot slot krijg je bij Boks 5 mailboxen met een volume van 1 Gigabyte. Bij oplevering van je website krijg je van ons een mail met alle informatie die nodig is om je e-mail correct in te regelen.

Meer weten over de mogelijkheden? Plan nu direct een vrijblijvend adviesgesprek in.

 

Samen maken we jouw website zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272