Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops
Webshops

Wil je ook online verkopen?

We kijken graag samen met jou of een webwinkel voor jou geschikt is. Wij kennen het klappen van de zweep. We kunnen ke technisch verder helpen maar ook met het verhaal erna. Wanneer het aan komt op gevonden worden. Hoe ga ja dat bereiken?

Met een webwinkel van Boks Webdesign heb je een krachtig instrument om online te verkopen. Noem het een digitaal filiaal: 24 uur per dag open en 7 dagen per week beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar jouw producten. Ongeacht de woonplaats van de bezoeker, maak van jouw shop hun favoriete (web)winkel.

In overleg met jou bepalen wij de inrichting, opties en voorwaarden. Daarna ontwerpen en realiseren wij de webwinkel. Functioneel, praktisch en optimaal klaargemaakt om goed gevonden te worden. Met een webwinkel van Boks Webdesign heb je alles in huis om ervoor te zorgen dat bezoekers daadwerkelijk klanten worden. We zorgen voor een goede instructie zodat je ook gericht start met jouw gloednieuwe webshop.

Sturen op Conversie

Bij online investeringen gaat het uiteindelijk om conversie. Wat doet je webwinkel voor u? Hoeveel van je bezoekers doen wat je eigenlijk van ze verwacht? Dat kan variëren van een aankoop tot een informatieaanvraag doen. Hoe meer bezoekers doen wat je wilt, hoe hoger de conversie.

Dit heeft veel te maken met de werking / layout van je website: zitten knoppen op de juiste plek, werkt alles zoals je bezoeker dat zou verwachten? Misschien moeten we een andere knopkleur gebruiken of juist een ander lettertype, of kun je beter ander afbeeldingen gebruiken? Het streven naar een hoge conversie is een ware en constante uitdaging maar wel een met een direct resultaat: meer omzet!

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)