Verkoop alle producten van Probo via je eigen Prestashop webshop

Inclusief configureerbare producten en API-producten

Heb je een API-account bij Probo, dan voeg je met onze realtime koppeling onbeperkt Probo-producten toe aan je PrestaShop webshop. De koppeling berekent de levertijden en prijzen met de door jou vooringestelde marge en de klant doet de file-upload en invoer van data. De koppeling stuurt de order vervolgens rechtstreeks door naar Probo en deze produceert en verzend de bestelling. Kortom: niet meer orders overtypen en bestanden uploaden, maar snel en gemakkelijk producten verkopen zonder extra werk.

Alle Probo-producten zijn toe te voegen, ook vooraf geconfigureerde API-producten. Natuurlijk blijft je website flexibel en kun je ook eigen producten of die van een andere leverancier blijven toevoegen aan de webshop.

Alleen API producten
€ 29 p/m (setup €199,- eenmalig)
Probokoppeling met alleen API producten
Volledige koppeling
€ 69 p/m (setup €299,- eenmalig)
Volledige Probo koppeling in je eigen Prestashop webshop
Koppeling met webshop
€ 99 p/m (setup €899,- eenmalig)
Probokoppeling met Boks Webshop abonnement (Prestashop)
Boks Webdesign heeft jarenlange ervaring met het maken van webshops. We doen dit in PrestaShop, een snel, lichtgewicht en ontzettend uitgebreid CMS (beheersysteem) waarmee je direct een complete en werkende webshop hebt. Het is stabiel, veilig en goed aan te passen aan je huisstijl. Daarnaast is PrestaShop gebruiksvriendelijk voor zowel jou als beheerder, als (potentiële) klanten die de website bezoeken. Aanpassingen en uitbreidingen zijn relatief gemakkelijk en snel te realiseren met maatwerk of modules en technisch gezien zit PrestaShop ook uitstekend in elkaar met goed geschreven HTML, scripts en PHP-taal.  

Nog geen webshop?

Heb je nog geen webshop? 

Staat je online verkoop in de startblokken en heb je nog geen webshop, dan staan we voor je klaar. We hebben ruime ervaring in het opzetten van Prestashop webshops en daarnaast adviseren we je ook graag over online marketing, SEO een goede socialmediastrategie en alles wat nodig is voor jouw online succes. Neem nu contact op!

Koppel ook je webshop aan Probo en ervaar het gemak!
Stap 1
API Account aanvragen bij Probo
Stap 2
Wij koppelen je webshop
Stap 3
Start met online verkopen!

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272