Ieder zijn vak

Wij zijn goed in het bouwen van websites

Een goede, snelle website
Door de nieuwste technieken
Uiteraard goed beveiligd
Dat voelt wel zo prettig
Ook voor mobiel gebruik
Dat vinden wij nogal logisch

Waarom Boks?

Een professionele website kenmerkt zich door het gebruik van de juiste techniek en beveiliging.

Dit lijkt misschien alleen belangrijk voor de achtergrond; de codering zie je immers nergens terug. Toch spelen deze factoren een belangrijke rol in de vindbaarheid en de kwaliteit van je website.

Met onze jarenlange ervaring durven we rustig te stellen dat het met de techniek en veiligheid wel goed zit. En uiteraard werken wij al vele jaren met websites die ook geschikt zijn voor mobiel gebruik. Wil je meer weten over de professionele websites van Boks Webdesign? Vraag nu een telefonisch adviesgesprek aan en laat je overtuigen!

telefonisch adviesgesprek inplannen

De juiste mensen 

Een professionele website laat je bouwen door professionals, want het online succes van jouw digitale visitekaartje hangt af van een goede eerste kennismaking. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van websites en hebben een team van specialisten in dienst op het gebied van ontwerp, functionaliteit, gebruikersgemak, voorgrond- en achtergrondtechniek, zoekmachineoptimalisatie, beveiliging en ondersteuning. Het is heel lastig om al deze kennis en ervaring in één persoon te vinden en dat onderscheidt onze websites van iets dat is gemaakt door een ZZP’er of door jezelf is gebouwd. Want door de krachtenbundeling van al onze professionals ben jij ervan verzekerd dat je website goed scoort op alle onderdelen. 
 

De juiste uitstraling 

De eerste 2 - 3 seconden dat iemand op je website zit, bepalen of hij langer blijft of direct afhaakt. Dit komt grotendeels door het ontwerp: hoe ziet de website eruit? De site moet uiteraard passen bij jouw bedrijf, huisstijl, de diensten die je levert of de producten die je maakt en verkoopt. Maar bovenal moet de bezoeker worden aangesproken. Je hebt je website immers niet voor jezelf, maar voor de bezoekers: je doelgroep. We gaan ervan uit dat jij je doelgroep het beste kent, maar weten wie je wilt bereiken is iets heel anders dan het daadwerkelijk bouwen van je website. Daarom is het vaak beter om het ontwerp door een professioneel vormgever te laten maken, zo krijg je de beste website die én goed in elkaar zit én je bezoekers aanspreekt. 
 

De juiste techniek 

Een professioneel gebouwde website zit technisch goed in elkaar. Hij werkt in alle browsers en op alle apparaten, bovendien is hij snel, veilig en heeft hij geen overbodige code die de website vertraagt. De samenhang tussen ontwerp en techniek is goed voor elkaar en alles doet wat je verwacht en hoe het bedoeld is.  

Een professionele website scoort van zichzelf al beter in Google omdat de randvoorwaarden goed op orde zijn. Boks Webdesign verzorgt dit hele stuk zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de inhoud: teksten en foto’s. En als je het moeilijk vindt om daar de juiste invulling aan te geven, kunnen we je zelfs dat met ons abonnement voor contentbeheer uit handen nemen. 

Eenvoudig in beheer

Vaak zeggen we: als je kunt inloggen, dan kun je een website van Boks beheren :) Het is echt eenvoudig en werkt precies zoals je zou verwachten. En daar laten we jou ook graag mee kennis maken.

We werken met een betrouwbaar en veilig CMS zodat je met een zeker gevoel je website online kunt houden.
Bij oplevering verwijderen we alle overbodige bagage wat resulteert in snelle websites. Bovendien heb je dan in de beheeromgeving geen knoppen die je niet gebruikt. Meer gemak kunnen we niet bieden volgens ons.
Je website is op ieder moment overigens weer uit te breiden met de diverse modules, zonder meerkosten.

Zeer veel mogelijkheden

Slechts 27,50 per maand
excl BTW
Onbeperkt aantal pagina's en menu-items. Inclusief hosting, je eigen domeinnaam en e-mail. Geen opstartkosten en maandelijks opzegbaar
We hebben veel modules voor het CMS waarmee we je website nog completer kunnen maken. Denk aan nieuws, reviews, projecten, medewerkers, veel gestelde vragen en nog veel meer...

Zelf bouwen of laten maken? 

Zelf iets bouwen is zeker mogelijk en lijkt vaak ook goedkoper. Je betaalt immers alleen voor de hosting en misschien nog voor een template voor het door jouw gekozen beheersysteem (CMS). Maar is de domeinnaam echt van jou? Of is het een subdomein van je leverancier? 

En hoe zit het met de beveiliging van je CMS-pakket? Onze ervaring leert dat juist de goedkopere of gratis beheersystemen vaak getroffen worden door hackers. Aan de ene kant komt dit omdat het voor hackers een interessante en grote markt is, aan de andere kant omdat de beveiliging vaak niet in orde is. En heb je dan zelf voldoende kennis in huis om dit (weer) goed te krijgen?  

Veel CMS’en zijn open source: de broncode (bouwblokken) van het beheersysteem zijn publiek in te zien en te downloaden. Open source is geweldig, het is gratis en wordt op grote schaal ondersteund. Wereldwijd zijn veel partijen bezig om deze software door te ontwikkelen en er nieuwe functionaliteiten bij te bouwen. Maar… als jij modules of plugins gebruikt van verschillende ontwikkelaars, hoe komt het dan bij een update van het onderliggende basissysteem? Gaan alle partijen mee in elke update? Of gaat het op zo’n moment juist botsen? Dit zijn zaken die wij vaak mis zien gaan bij sites die (snel even) in opensourcesoftware zijn gemaakt. 

En dan moet je nog flink tijd steken in je website om deze goed werkend online te krijgen en te houden. De kleuren en lettertypes moeten kloppen met je huisstijl, de foto’s moeten op de juiste plaats zitten en alle functionaliteiten moeten erin zitten en op elkaar afgestemd zijn. Alle overbodige code moet er vervolgens eigenlijk weer uit om de website niet onnodig te vertragen, maar weet je precies wat je weg kunt halen, zonder dat de website ineens niet meer werkt? Want 1 letter te veel of te weinig kan groot effect hebben.  

In onze ogen kun je beter zelf met je eigen vak bezig zijn en een professionele website laten maken door specialisten. Wij doen dit met plezier voor je, zodat je zeker weet dat je krijgt wat je nodig hebt. Neem je vandaag nog contact op? 

Hoe gaat het in zijn werk?
Stap 1
Na opdracht kiezen we samen een ontwerp, hierna bouwen we de website conform jouw huisstijl.
Stap 2
De content, teksten en foto's, worden door ons of jezelf toegevoegd en we plannen een instructie in.
Stap 3
Je website kan, na uitvoerig testen, online. Daarna staan we alle werkdagen voor je klaar bij vragen.

MEEST GEKOZEN

27,50 per maand
inclusief hosting, domeinnaam en mail, geen opstartkosten, maandelijks opzegbaar
Voor de meerderheid van de websites kunnen we prima uit de voeten met onze abonnementsvorm. Door de eerder ontwikkelde techniek en bewezen ontwerpen effectief samen te voegen, kunnen we snel en professioneel een website neerzetten. Uiteraard geheel in jouw huisttijl en de door jou gewenste functies.

ontvang ons aanbod

Maatwerk website

Soms is er toch net wat meer nodig. Een speciale functionaliteit, andere vormgeving, bijvoorbeeld heel specifiek afgestemd op bestaande huisstijlen.

Dan kiezen we voor maatwerk. Samen gaan we in gesprek over gewenste uitstralingen en functionaliteit. We inventariseren uw wensen en kijken naar de mogelijkheden. Als we het plaatje helder hebben, ontvangt u van ons een duidelijke offerte voor de website en maandelijkse kosten voor hosting en beheer naderhand.
Ook bij maatwerk werken we het liefst met een vastgestelde prijs. Dus ook hier geen verrassingen!

Bel, app of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Vanaf 1799 euro

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272