Hoog scoren in Google

Veel ondernemers weten niet hoe hun website door geïnteresseerden gevonden wordt in de zoekmachines en dat is een groot gemis. Want wat heb je aan een mooie website als je geen bezoekers krijgt? Je wilt toch ook geen winkel waar nooit iemand binnenloopt?

Hiervoor biedt Boks Webdesign zoekmachine optimalisatie in abonnementsvorm. Wij zorgen er voor dat je website blijvend vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Samen spreken we voor de zoekmachine optimalisatie een aantal doelen af. We optimaliseren je website en meten of we deze doelen vervolgens ook halen. Waar nodig sturen we bij zodat je blijvend optimaal gevonden wordt in de zoekmachines.

Zoekwoordonderzoek

Om echt goed te kunnen optimaliseren voeren we een uitgebreid zoekwoord onderzoek uit. Waar liggen de mogelijkheden en kansen. 

Meten is weten

Om te meten wat er op je website gebeurt maken we gebruik van Google Analytics. We zien daarmee bijvoorbeeld: waar bezoekers vandaan komen, hoe zijn ze bij je zijn gekomen en hoe lang ze op de zijn website geweest. Hoeveel pagina’s zijn er bekeken en waar is men uitgestapt? Om de juiste conclusies te trekken en de juiste vervolgstappen te zetten om verbeteringen door te voeren zijn we je graag van dienst.

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)