Een website laat je maken

bij Boks Webdesign, volledig ontzorgd

Lage kosten € 27,50 p/m
geen opstartkosten
Eenvoudig geregeld
geen technische kennis nodig.
Persoonlijk advies
en GRATIS ondersteuning

Een goede website

Ook jij verdient een goede website. We bewijzen je graag dat een goede website niet duur hoeft te zijn.

Wil je een eenvoudig overzicht van al onze mogelijkheden en kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons aanbod aan. Super eenvoudig en direct in je mailbox!

ook een goede website?

Complete website laten maken 

Je wilt online graag goed gevonden worden en een representatieve website hebben. Groot gelijk, als ondernemer verdien je dat ook. En wij van Boks Webdesign vinden dat dat niet persee duur hoeft te zijn. We bouwen met onze noorderlijke nuchterheid goede, snelle en betrouwbare website. Dat is waar je van op aan kunt. Een persoonlijke benadering en een betrouwbare partner. 

Techniek en ervaring

Door slim gebruik te maken van techniek en jaren ervaring bouwen we veilige en bovenal voordelige websites. Ons uitgangspunt is dat jij helemaal niets met die techniek van de website hoeft. Als je weet hoe je met Word moet werken, dan kun je ook je website beheren. Ook van hosting hoef je helemaal niets te weten. Waarom zou je ook, dat is waar wij goed in zijn. Wij zijn technisch verantwoordelijk voor je website. Dat wil jij toch ook, zonder zorgen met je website aan de slag. Wil je meer weten of ben je benieuwd hoe we dat doen? 
 

Eenvoudig zelf beheren

Vaak zeggen we: Als je kunt inloggen dan kun je ook je Boks website beheren :) Het is echt super eenvoudig en daar laten we jou ook graag mee kennis maken.
We werken met een betrouwbaar en veilig CMS zonder overbodige bagage wat resulteert in snelle websites.
Je website kan in meerdere talen uitgevoerd worden en kan met meerdere aanvullende modules wat betreft functionaliteit eenvoudig uitgebreidt worden.

Veel mogelijk met een website

Slechts € 27,50 per maand
inclusief hosting, domeinnaam en mail, geen opstartkosten, maandelijks opzegbaar
We hebben veel modules voor het CMS waarmee we je website compleet maken. Denk aan nieuws, reviews, projecten, medewerkers, veel gestelde vragen en nog veel meer...

Wij de techniek, jij de inhoud

Jij kent jouw klanten en doelgroep het beste en weet ook als geen ander hoe je ze moet aanspreken. Daarom laten we de inhoud het liefst aan jou over. Omdat wij juist verstand hebben van techniek, de vormgeving en websitebezoekers doen wij de realisatie van je website. Samen bepalen we op deze manier hoe het eruit komt te zien, wat er op komt en welke indeling je website krijgt. 

Eenvoudig te beheren

Is de website klaar dan kun je deze super gemakkelijk zelf beheren. Dat kan met ons eigen CMS systeem. Het stukje software achter je website die er voor zorgt dat ie snel, veilig en super betrouwbaar is. En uiteraard is dit systeem er op voorbereid dat je kunt werken aan je vindbaarheid. Heel veel websites worden gebouwd met Wordpress. Ook bij ons kun je een Wordpress website laten maken. De keuze voor het CMS bepalen we samen. Ieder systeem heeft zijn voor- en of nadelen. 

Gratis support

Kom je er even niet uit? Geen paniek, we helpen je altijd verder... GRATIS! Wij willen dat je 100% tevreden over ons product bent... jouw website. Soms zie je door de bomen het bos gewoon even niet meer en heb je hulp nodig. Daarom kun je ons altijd bereiken per mail en telefonisch tijdens kantooruren. Support aanvragen worden altijd binnen 1 werkdag opgepakt. Want waarom zou je een website laten maken zonder er alles uit te willen halen?

Hosting en mail

Ons website abonnement is inclusief de domeinnaam, hosting van de website en e-mail. Bovendien verzorgen wij alle updates voor het systeem. Zo kun je zonder zorgen aan de inhoud van de website werken. Voor het instellen van je mail krijg je een duidelijke instructie. Kom je daar niet uit dan helpen we je uiteraard graag verder.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Stap 1
Na opdracht kiezen we (samen) een template, wij bouwen de website conform jouw huisstijl.
Stap 2
Jouw (aangeleverde) teksten en foto's worden door ons of jezelf toegevoegd
Stap 3
Jouw website kan na uitvoerig testen online. Daarna staan we altijd voor je klaar bij vragen.

Website in abonnement

€ 24,50 per maand
inclusief hosting, domeinnaam en mail, geen opstartkosten, maandelijks opzegbaar
Voor de meerderheid van de websites kunnen we prima uit de voeten met onze abonnements vorm. Door eerder ontwikkelde techniek en ontwerpen effectief samen te voegen en naar huisstijl en functie aan te passen kunnen we snel schakelen.

ontvang ons aanbod voor een nieuwe website

Maatwerk website

Soms is er toch net wat meer nodig. Speciale functionaliteit, andere vormgeving heel specifiek afgestemd op bestaande huisstijlen. Of een koppeling met andere systemen van bijvoorbeeld een leverancier of een branch organisatie.
Dan kiezen we voor maatwerk; een website die helemaal vanaf niets wordt opgebouwd, afgestemd op jouw wensen. Samen gaan we in gesprek over gewenste functionaliteit. We inventariseren de wensen en kijken naar de mogelijkheden.

Als we het plaatje helder hebben ontvang je van ons een duidelijke offerte voor de website en maandelijkse kosten voor hosting en beheer naderhand.

Samen maken we je online zichtbaar

Maak een afspraak

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

085 273 3 272